Trenerutvikling
INNSIKT: LMA Insights tilbyr 92 artikler med fokus på trenerrollen, fotballfag og ledelse.
Teddy Moen
Daglig leder Norsk Fotballtrenerforening

Artikkelserieren presenteres av The League Managers Association (LMA) på deres hjemmeside.
  LMA er den kollektive og representative stemmen til alle managere i engelsk Premier League, Sky Bet Championship, Sky Bet Leagues 1 og 2 og i tillegg The FA Women's Super Leagues 1 og 2.

Helt siden LMA ble stiftet i 1992, har foreningen utviklet sin støtte til og hjelp til sine medlemmer, noe som har gitt dem en stadig sterkere innflytelse innen bransjen.
   LMA er Norsk Fotballtrenerforenings (NFT) søsterforening i England, og opp gjennom årene har organisasjonene etablert et godt samarbeid. Det betyr blant annet at medlemmer i NFT mottar LMS sitt medlemsblad, The Manager, som en del av porteføljen av fagmagasin.

LMA Insights er en artikkelsamling skrevet av en rekke eksperter på ledelse, trenerrollen og fotballfaget. Artiklene er meget lærerike og nyttige for trenere som er på jakt etter mer kunnskap om hvordan utøve sitt eget lederskap i sin trenerfunksjon og anbefales.
  Så langt teller artikkelsamlingen 92 artikler, og det kommer stadig nye.