-- annonse --
Trenerutdanning
UTDANNING: NFF tilbyr både A- og B-lisens kurs for keepertrenere som ønsker seg mer utdanning. Foto: IVAR THORESEN
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

For NFF keepertrener B-lisens kurset er søknadsfristen 23. mars. Kurset foregår i Østfoldhallen og på Quality Hotel Sarpsborg fredag 31. mars, lørdag 1. april og onsdag 5. april.
  Deltakerne skal få en helhetlig forståelse av keeperens oppgaver og rolle i et fotballag. Deltakerne skal også legge grunnlaget for god praktisk ferdighetsutvikling av keepere både individuelt og i samspill med utespillerne.
  For å bli tatt opp på dette kurset, må søkere ha gjennomført NFF C-lisens (Grasrottrener), 72 timer (inklusiv to delkurs keepertrening).

Les mer om Keepertrener B-lisens kurset.

Samtidig lyser NFF ut tilbud om NFF Keepertrener A-lisens kurs, med maksimalt 16 deltakere, og søknadsfrist 1. april.
  Kurset er på totalt 60 timer og er på nivå tre – det nest høyeste utdanningsnivået på NFFs trenerkurs stige for keepertrenere. Kurset gjennomføres over fem dager i Drammen i slutten av august og består av praksis og treningsledelse samt forelesninger og fagdiskusjoner ut fra sentrale og aktuelle temaer og problemstillinger.
  En lisensiert Keepertrener A-lisens skal ha god nok faglig og pedagogisk innsikt, praktisk fotballerfaring og personlighet til å trene keepere i utviklingsalder og på seniornivå i bredde og topp. Keepertrener A-lisens skal kunne skolere talentfulle keepere både i en helhetlig sammenheng og på detaljnivå. Han/hun skal også kunne veilede og instruere lag/lagdeler i samhandling med keeper, i et tett samarbeid med det øvrige trenerteamet.

Les mer om NFF Keepertrener A-lisens kurset.

-- annonse --