-- annonse --
Trenerutdanning
PRESENTERTE OPPGAVE: Anders Mortensholm presenterte sin oppgave under den avsluttende samlingen for årets nyutdannede UEFA A-lisens trenere. Her er han i aksjon med praksis under deltakernes samling i Trondheim sist høst. Foto: IVAR THORESEN
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

– Den indre motivasjonen er motoren i all læring, at man faktisk er interessert i å lære. Hvordan man kan få spillerne til å gjøre det jeg tror på er en fin diskusjon å løfte opp, sier Mortensholm selv til fotball.no om oppgaven som høstet mange lovord under samlingen.

Skryt fra Eggen

Seksjonsleder for trenerutdanning i NFF, Dan Eggen, har også vært sensor – og skryter av Mortensholms arbeid.
  – Anders har tatt på seg en stor utfordring som han har løst veldig bra. Fotballdidaktikk, eller undervisningslære i fotball, er ikke akkurat et tema som pleier å gå igjen blant deltakerne på UEFA A lisens. Det skal understrekes at det heller ikke forventes så helhetlige avhandlinger på et overordnet teoretisk område, sier Eggen til fotball.no.

Litteraturstudie

– Dette er en litteraturstudie, som er sydd sammen på en forhåpentligvis ålreit måte som gir litt mer mening om hvordan man underviser på best mulig måte i fotball, sier Mortensholm til fotball.no.
  – Noe av det viktigste for å bli god til å spille fotball er å trene på en fornuftig måte. Det er et tema man burde mestre, å legge opp til gode fotballtreninger. Så har jeg viet plass til den indre motivasjonen og hvordan snakke til den indre motivasjonen til spilleren. Det er kanskje noen som kan løftes enda mer frem.
  Mortensholm peker på medbestemmelse som en viktig faktor i denne sammenhengen.

Les hele artikkelen på fotball.no.
Se oversikten over alle A-lisens deltakernes skriftlige oppgaver og les mer om UEAF A-lisens kurset her.

Kommentarer (0)

There are no comments posted here yet
-- annonse --

Cron Job Starts