-- annonse --

Trenerutdanning

Nyheter

De første Grasrottrenerkursene med E-læring delvis implementert er nylig gjennomført i Oslo, Sogn og Fjordane og Troms.

Nyheter

Nok en ung fremadstormende norsk fotballtrener, 24 år gamle Petter Skogsletten, skal nå hente ut kompetanse fra en av de aller største managere i nåtid ,nemlig Jose Mourinho. Tidligere har vi omtalt Hugo Pereira i Rosenborg som gjenomført dette ekslusive kurset med Mourinho som læremester i Lisboa Portugal i 2016.

Nyheter

Første helga i desember var de 60 beste 14- og 15-åringene på guttesiden og de 50 beste på jentesiden i samme aldersgruppe på landsdelssamling i Trondheim, som en del av NFFs landslagsskole i samarbeid med Statoil. 

Nyheter

Indre Østland Fotballkrets sin spillerutvikler Anders Mortensholm presenterte sin skriftlige oppgave «Fotballdidaktikk - undervisning om fotball» under den avsluttende samlingen for 29 nyutdannede UEFA A-lisenstrenerne i Oslo.

Nyheter

Det blir etterutdanningstilbud til UEFA B-lisens og gamle C-trenere/Trener II både i Trondheim og Østfoldhallen i desember.

Nyheter

Keepertrenere som ønsker mer utdanning har nå sjansen. Norges fotballforbund lyser ut både NFF B-lisens og NFF A-lisens kurs for keepertrenere.

Nyheter

NFF har satt 31. desember 2016 som frist for oppgradering til UEFA B-lisens for alle trenere med gammelt NFF trener C- kurs som ble gjennomført før 2011.  Fra 2011 fikk det gamle kurset betegnelsen UEFA B-kurs/lisens som gjelder for tre år fra den ble godkjent. 

Nyheter

Foreningen "Sørlandsfotballens Venner" har skaffet midler til å tilby gratis trenerutdanning til trenere i barnefotballen i Agder.

Nyheter

Den rutinerte og erfarne UEFA B-lisens kursansvarlig/veilederen Reidar Schjei reagerer på konklusjonene i «Trenerundersøkelsen 2012» - presentert i Fotballtreneren nummer 2/2016. – Det jeg reagerer på er at det konkluderes med at den «instruerende lederstilen» er fremtiden for norsk trenerutdanning i norsk fotball. Dette mener jeg er stikk i strid med hva Norges fotballforbund og ikke minst NIF/Olympiatoppen ønsker for utvikling av fremtidens trenere, skriver Schjei i denne artikkelen.

Nyheter

Rundt 150 trenere har i løpet av 2016 gjennomført UEFA B-lisenskurs i regi av NFF. Interessen for kurset har aldri vært større.

Nyheter

Trenerne på NFFs UEFA PRO-lisenskurs måtte håndtere media og kritiske klubbstyrer, som en del av utdanningen.

-- annonse --

Cron Job Starts