Norsk Fotballtrenerforening er en interesseorganisasjon for fotballtrenere på alle nivåer i norsk fotball – fra grasrotnivå til Eliteserien. NFT er Nordens desidert største trenerforening med over 2 900 medlemmer, og har i over 30 år arbeidet for å støtte og inspirere fotballtrenere på alle nivåer. NFT samarbeider med blant andre Norges Fotballforbund, Norsk Toppfotball og Norges Idrettshøgskole om å fremme utviklingen av norsk fotball.

Her er noe av det du tilbys som medlem i Norsk Fotballtrenerforening:
• Medlemsmagasinet Fotballtreneren i postkassen fire ganger i året
• E-magasin/digitale utgaver av flere internasjonale fagblad – The Manager, The Boot Room og Fodboldmagasinet Træning
• Fotballtreneren.no – daglig oppdatert med nyheter og fagartikler for fotballtrenere
• Nyhetsbrev på e-post
• Cupfinaleseminaret – Europas største årlige møteplass for fotballtrenere
• Nordisk Fotball Trenerkonferanse – årlig trenerkonferanse i Göteborg med fokus på spillerutvikling
• Impuls- og trenersamlinger for utvikling og etterutdanning
• Trenerformidling – se ledige jobber, tilby kompetanse
• Juridisk bistand, standardkontrakter og rådgivning
• Gode rabatter på tjenester, arrangement og produkter for fotballtrenere

Medlemskontingenten i NFT er kr 800,- pr år for ordinært medlemskap.
• Medlemskapet gjelder for ett år av gangen og fornyes automatisk med utsendelse av giro på e-post eller post, med mindre medlemskapet skriftlig sies opp minst én måned før utløp.

• Klikk her for å melde deg inn i NFT
• Last ned mer informasjon om medlemskap her

NFT tilbyr også en løsning med klubbmedlemskap for klubber som ønsker å melde flere trenere inn i foreningen.

• Last ned informasjon om klubbmedlemskap her

NFTMedlemskapAnn0117

NFTKlubbmedlemskapAnn0117