FTcollage

Fotballtreneren er Norges eneste rene fotballfaglige magasin – for fotballtrenere, av fotballtrenere og med fotballtrenere.
  Fotballtreneren er blitt utgitt sammenhengende med 4-6 årlige utgaver på papir fra 1987.
  Magasinet utgis i fire årlige utgaver á 100 sider, som sendes adressert til medlemmer og abonnenter i Norge og utlandet.

Nytt fra 2015 er magasinformatet - 17x24 cm.

I tillegg har vi NFTs nettsider - www.fotballtreneren.no, som har hatt en god vekst med rundt 1.900 daglige sidevisninger og rundt 500.000 sidevisninger totalt i året. Nettsiden er høsten 2015 relansert, og det er med stor forventning vi prøver å gjøre fotballtreneren.no til en mer dagsaktuell og faglig verdifull møteplass for fotballtrenere på alle nivåer.

Treff norske fotballtrenere på hjemmebane - prøv en annonse i Fotballtreneren, og/eller på www.fotballtreneren.no.
Dette er en målgruppe med stor beslutningspåvirkning i norske fotballklubber.

Last ned mediainfo her.

• Ta kontakt med NFTs PR-mann