Om NFT
PAPIR OG NETT: Få full effekt av ditt medlemskap i Norks Fotballtrenerforening ved å holde detaljer om dit medlemskap oppdatert på fotballtreneren.no - så får du full tilgang til både nett og papirutgaver av Fotballtreneren.

Alle medlemmer i NFT skal ha fått tilsendt NY påloggingssinformasjon til «Min side» på fotballtreneren.no, i form av brukernavn og passord.
  Informasjonen blir sendt til hvert enkelt medlems registrerte e-postadresse.
  NB! Informasjonen som er sendt ut nylig, erstatter informasjonen som ble sendt ut i 2016.

FTadmin1

Tilgang og betaling

Påloggingsinformasjonen er viktig av flere grunner:
• På «Min side» kan du selv sørge for at din personlige informasjon er oppdatert og riktig, slik som postadresse, e-post og mobilnummer.
• Etter hvert vil flere og flere fagartikler på fotballtreneren bli «låst» og dermed forbeholdt medlemmer i Norsk Fotballtrenerforening. Du må på sikt være medlem og innlogget for å få tilgang til alt innhold på fotballtreneren.no
• Det vil også bli slik at betaling av medlemskontingent for individuelle medlemskap i NFT vil foregå som kortbetaling via hjemmesiden. Det vil bli selvfølgelig bli gitt nærmere informasjon om dette når det innføres.

Slik logger du på

FTadmin2

• Når du skal logge deg inn – klikk først «Min side» øverst til høyre på fotballtreneren.no
• Fyll så inn mottatt brukernavn og passord i feltet under «Medlemmer»
• Har du glemt brukernavn? Klikk «Glemt ditt brukernavn?». Du vil da motta en e-post med brukernavn.
• Har du glemt passord? Klikk «Glemt ditt passord?». Du vil da motta en e-post med passord.
• Her er det også mulig å melde seg inn i NFT og betale medlemskontingent for ikke-medlemmer. Klikk: «Bli medlem»

Når du er logget inn

FTadmin3

Når du er innlogget åpnes flere funksjoner på nettsiden:
• Min konto
  Her vil status på ditt medlemskap i NFT komme fram, sammen med brukernavn og registrert e-post adresse.
  Klikk på knappen «Endre kontaktopplysninger» for å oppdatere eller endre din personlige informasjon – enten det gjelder brukernavn, passord, e-postadresse, telefonnummer eller postadresse. Når du har gjort dine endringer, klikk blå knapp «Send inn».
NB! For at NFT skal kunne kommunisere mest mulig effektivt med medlemmene er det veldig viktig at denne informasjonen til en hver tid er oppdatert og korrekt. Sørg derfor for å passe på at informasjonen som ligger her, stemmer.

Ikke mottatt informasjon?

Om du ikke har fått tilsendt en e-post med informasjon om brukernavn og passord for innlogging på fotballtreneren.no, kan dette skyldes at vi ikke har registrert din riktige e-post adresse i vårt medlemsregister, eller at du ikke er registrert med e-post i det hele tatt.

• Ta i så fall kontakt med oss på e-post: og oppgi riktig informasjon/e-postadresse for å få brukernavn og/eller passord tilsendt.