-- annonse --
Nyheter
FOR SNILLE: Lars Lagerbäck mener Norge har framstått for snille, og har forsøkt å gjøre noe med det gjennom uttaket av sin første tropp som Norges landslagssjef. Foto: IVAR THORESEN
Reidar Schjei
Reidar Schjei

932 57 318

Til Nettavisen.no gir Lagerbäck sin begrunnelse både når det gjelder uttak av spillere og grunnlaget for kampplan.
  – Når jeg ser Tyskland-kampen, ligger man veldig bra og velorganisert, men gir dem veldig mye tid og rom med ball. På en måte gjør Tyskland det utrolig bra, men de får så mye tid når de har ballen på Norges banehalvdel. Der synes jeg man er litt snill når man ikke går dit og gjør det litt vanskelig for dem, sier Lagerbäck til Nettavisen.no.

Lagerbäck har videoanalyser av rundt 40 aktuelle spillere og i dialog med assistent Per Joar Hansen og Nils Johan Semb kommet frem til de 24 som han mener kan prestere best mot Nord-Irland.
  – Det er fascinerende når man sitter og ser så mye at man ser hvordan prestasjonene kan pendle. Det er også interessant å se hvor bra en liga er kontra en annen liga. Det er også lett å se at det er lettere for en offensiv spiller i et topplag å gjøre det bra, sammenlignet med om man spiller for et bunnlag. Når man ser så mange kamper er det et inntrykk som forsterkes, selv om det er noe man har diskutert hele sin trenerkarriere.   

• Les hele artikkelen på Nettavisen.no
Les også: – Jeg ser muligheter. Dette er en utfordring jeg liker

Kommentarer (0)

There are no comments posted here yet
-- annonse --