SMILET TILBAKE: Daglig leder Teddy Moen i NFT er på offensiven etter en vellykket kreftoperasjon og takker dr. med. Odd Mjåland og hans team ved Radiumhospitalet for en fantastisk jobb. Foto: Privat

I slutten av november fikk Moen konstatert en ondartet kreftsvulst i tykktarmen. Siden den gang har han blitt behandlet med cellegift annenhver uke fram til han onsdag 14. mars ble operert ved Radiumhospitalet av dr. med. Odd Mjåland og hans team.
  – Etter seks timer på operasjonsbordet ble inngrepet betegnet som vellykket, forteller Teddy Moen.

Oppturer

– Nå har det gått 12 dager etter operasjonen. Det har vært noen nedturer underveis, men definitivt flest oppturer, sier Teddy videre.
  – Jeg kan ikke få fullrost sykehusets ansatte nok på alle nivåer for deres empati, service og kompetanse. Møtet med dem har vært en stor inspirasjon i utfordrende tider.

Verdensklasse

– I mitt miljø ville Odd Mjåland sin opptreden blitt karakterisert som «coaching i verdensklasse». Han er fagmann til fingerspissene med tydelige forventinger til sin pasient. Dog med ett glimt i øyet understøttet av en lun kommentar. Han er ikke sørlending for ingenting, smiler Teddy Moen og legger til:
  – Min erfaring med vårt helsevesen er megabra. De kan ikke gjøre ting godt nok for en. Vi bor i et godt land og er privilegerte. Denne gangen rammet en alvorlig sykdom meg, men helsepersonell på Radiumhospitalet og ved Kreftsenteret i Kristiansand har gitt meg tro, håp og ikke minst hjelp til at jeg nå kan få lov til å tro på en fremtid. Det gjør meg takknemmelig og glad.

Sykemeldt

Teddy Moen var 50% sykemeldt fra tidlig i desember frem til operasjonen, men er nå 100% sykemeldt til 10. april.
  – Etter det håper jeg å være tilbake i 50% jobb, forteller han på vei hjem til Kristiansand fra Radiumhospitalet.
  Vi som jobber tett på ham til daglig merker godt at hodet fungerer hos vår dyktige administrative leder, enten han er helt eller delvis sykemeldt.
  Ideene, innspillene og oversikten er der, og da blir det opp i staben rundt å gjøre vårt beste for å håndtere alle de oppgavene Teddy til daglig utfører inntil han er tilbake i aksjon for fullt.
  Det sier sitt om Teddy at det skal mange personer til for å fylle alle de rollene han fyller og alle de oppgavene han løser i sin jobb.

Takker for støtten

Selv benytter han anledningen til å takke for den formidable støtten han har opplevd i forbindelse med sykdommen.
  – Den flotte støtten og omsorgen fotballtrenermiljøet og Trenerforeningens medlemmer har vist meg har vært veldig inspirerende. Jeg er alle en stor takk skyldig.
  – Jeg har hatt mye besøk under oppholdet på Radiumhospitalet og dette har også bidratt til at oppholdet her har blitt opplevd som bedre, sier Teddy Moen.

PerTeddy1HYGGELIG BESØK: Teddy Moen har hatt mange hyggelige besøk på sykehuset etter operasjonen. Per Ravn Omdal er blant dem som har vært innom. Foto: Privat