-- annonse --
Nyheter
VED GODT MOT: – Jeg er ved godt mot, jobber 100% og trener godt. Sykdommen har på ingen måte satt meg tilbake i hverdagen, forteller Teddy Moen, daglig leder i NFT. Foto: Ivar Thoresen
Gjest
Fotballtreneren

Da ble det konstatert noen små metaser i lungene, og siden den gangen har Moen vært til observasjon på Kreftsenteret i Kristiansand.
– Jeg er ved godt mot, jobber 100% og trener godt. Sykdommen har på ingen måte satt meg tilbake i hverdagen, forteller Teddy Moen.

Positiv utvikling

– CT-bildene fra oktober viser at kreften er i bero og har utviklet seg lite. Dette er gode nyheter, og dette gir enda større grunn til å tro at man etter hvert vil finne en effektiv behandlingsmetode for å få orden på meg, sier Teddy videre.
– Jeg har full tiltro til legene, og er optmistisk for fremtiden. Med mitt utgangspunkt, føler jeg meg privilegert som kan leve som normalt, jobbe full tid og trene hver dag!

Åpenhet

Teddy Moen har vært åpen om sin situasjon, men er opptatt av at sykdommen på ingen måte legger hindringer i veien for jobben som daglig leder i NFT.
– Arbeidet gir meg oversikt og glede – som igjen er bra for kroppen. Dessuten er jeg opptatt av å formidle at kreft er en tilstand som jeg lever med på en konstruktiv måte.
Selv opplever han at det gir mye energi å være åpen og ærlig om sin egen situasjon.
– Det har vært mye god støtte og omsorg blant fotballtrenere og andre de siste månedene. Mange heier på meg, og det setter jeg pris på!

PS! Også Fotballtrenerens redaktør Ivar Thoresen har vært under kreftbehandling og sykemeldt gjennom store deler av dette året. Også for Ivars del ser det ut til at behandlingen har virket så bra som legene håpet på, og selv om dette er en kronisk kreftform som han må leve med, vil Ivar være litt tilbake i drift i sin redaktørjobb i disse dager.    

-- annonse --