OVERRASKELSE: Ada Hegerberg gir seg på det norske landslaget før høstens viktige VM-kvalifiseringskamper. Til stor overraskelse for de fleste. Foto: DIGITALSPORT
Reidar Schjei

A-laget er nå i 3.divisjon (Norsk Tipping Ligaen) og kjemper for å beholde plassen i divisjonen.
  Steinkjer har lagt ut følgende stillingsannonse for en ny trener i 100% stilling:

Vår hovedtrener de fem siste sesongene, Odd Einar Fossum, takker for seg etter årets sesong og klubben søker derfor

En ambisiøs, godt fotballfaglig utdannet trener.

SOM MED FAGLIG TYNGDE OG ENTUSIASME KAN BIDRA TIL Å SKAPE GODE SPORTSLIGE RESULTATER.

HOVEDTRENEREN SKAL HA ANSVARET FOR:

• Være faglig leder for A-laget og for arbeidet med sportslig utvikling i klubben.
  • Spillestil og faglig innhold for A-laget
  • Ledelse av spillertroppen faglig og i forhold til utvikling.
  • Sammensetting av trenerteam og ledelse av dette faglig og sosialt.
  • Sesongplanlegging og årsplan for treninger og kamp.
  • Lede laget i trening og kamp.
  • Lage en helhetlig plan for utviklingsarbeidet i klubben.
  • Lede det trenerfaglige arbeidet for klubbens trenere.

Klubben har et langvarig og godt samarbeid med Steinkjer videregående skole og hovedtreneren må regne med å leies ut til fotballundervisning ved idrettsfag på skolen.

Den nye hovedtreneren må opptre som leder i tråd med klubbens kjerneverdier og i samsvar med det som er nedfelt i klubbens sportsplan og klubbhåndbok.

SFK er godkjent som Kvalitetsklubb av Norges Fotballforbund og vi er opptatt av å videreutvikle klubben i samsvar med retningslinjene for kvalitetsklubber. Lønns- og arbeidsbetingelser avtales med den som får stillingen, inkludert bonuser for oppnådde resultater.

Hovedtreneren rapporterer til klubbens styre og i det daglige skjer dette til sportslig leder i klubben.

Spørsmål om stillingen kan rettes til sportslig leder Eirik Tronstad, tlf. 915 48 081 eller styreleder Arve Løberg, tlf. 41T 00 110.

Søknad kan sendes på e-post til styreleder Arve Løberg,

Søknadsfrist: 20. september. Her kan du les om klubbens historie.

Søknaden kan sees i sin helhet på klubbens hjemmeside.