TRAKK SEG: Tor Ole Skullerud trakk seg onsdag kveld som hovedtrener i Strømsgodset med bakgrunn i svake resultater denne sesongen. Foto: NTB scanpix

– Jeg velger å trekke meg fra hovedtrenerjobben i Strømsgodset på grunn av for dårlige resultater så langt denne sesongen. Etter hvert føler jeg også på noen dårlige prestasjoner den siste tiden, en opplevelse av at spillerne ikke responderer på det jeg ønsker at vi skal stå for både fotballmessig og som lag og individer. Det har vært mitt ansvar å få oss til å se bra ut, få oss til å dra lasset sammen. Jeg kjenner at vi ikke gjør det i stor nok grad og da er det riktig for meg som leder å tre til side, sier Skullerud til Strømsgodsets hjemmeside.

Ett mål fra bronse

Tor Ole Skullerud kom inn som trener i Strømsgodset mot slutten av 2016-sesongen.
  I det som ble hans eneste hele sesong i Drammensklubben kom Godset på fjerdeplass, der bare et overtidsmål mot Ålesund i siste serierunde skilte dem fra bronsemedalje. Denne sesongen har ikke resultatene i samme grad gått Strømsgodsets vei, og derfor velger trener Skullerud å takke for seg.
  – Jeg ønsker å takke alle spillerne som jeg har vært sammen med i snart 2 år. Det er en flott gjeng med masse talent som fortjener å lykkes oftere enn vi har klart denne sesongen.
  – Til alle som er glad i Godset. Det har vært mitt store ønske og mål å gi dere øyeblikk å huske. Og jeg har vært stolt over å få lede denne herlige klubben mot disse målene. Vi har hatt noen gode opplevelser sammen, beklager at jeg ikke har lyktes med å skape flere. Jeg heier på Godset og vet det kommer til å snu nå utover høsten. Møt opp på Marienlyst og støtt laget, sier Skullerud til godset.no.

Midlertidig løsning

Sportssjef Jostein Flo i Strømsgodset kommenterer avgangen slik:
  – Vi respekterer at Tor Ole velger å trekke seg om hovedtrener i Strømsgodset. Vi ønsker å takke Tor Ole for jobben han har gjort i klubben. Han har stått sterkt i den motgangen klubben har hatt og vist profesjonalitet i jobben hver eneste dag. Han vil bli husket for de gode resultatene han skapte fjor høst.
  – Vi jobber nå med å finne en midlertidig trenerløsning internt i klubben. Vi har en viktig kamp mot Start om fire dager og skal ha en løsning på plass i god tid før det, sier Flo til klubbens hjemmeside.
  VG skriver at det kan bety at assistenttrenerne Martin Foyston og Håkon Wibe-Lund trolig leder laget borte mot Start.