NYE UTFORDINGER: Magnus Powell er klar for nye utfordringer i Sandefjord. Foto: DIGITALSPORT

Svensken kommer til Vestfold etter å ha avsluttet i Levanger FK etter fjorårssesongen, og tar over for Lars Bohinen (48), som er i gang med sin nye jobb som trener i Aalesund.
  – Vi har vurdert over 30 trenere. Mange godt kvalifiserte trenere. Vi har vært heldig siden vi har hatt et godt grunnlag for å velge, sier Per Ketil Berg, daglig leder i Sandefjord til VG.

Stolt dag

Til samme avis sier den nybakte Sandefjord-treneren selv:
  – Jeg er utrolig glad. Det er en stolt dag for meg. Jeg føler dette er belønningen for at jeg har jobbet veldig hardt. Jeg er glad for å få muligheten til å jobbe på de store stadionene.
  – Jeg har ikke kommet hit for å bli nummer ti på tabellen. Jeg har høyere ambisjoner, sier Powell videre til VG.

Tøff, med stort hjerte

Ifølge VG tok Powell selv kontakt med Vestfold-klubben og meldte sin interesse.
  Til Sandefjord Fotball sin hjemmeside beskriver Powell seg selv som en som alltid har likt å gå først og lede an, etter selv å ha vært kaptein i de fleste av klubbene han spilte i.
  – Jeg har alltid elsket det med gruppe og dynamikk og aldri vært noen individualist, sier han og legger vekt på at han er en type spillere kan komme til om det skulle være noe.
  – Jeg liker å ta tak i ting, løse problemer og jobbe hardt, men jeg forventer mye tilbake. Sånn sett er jeg tøff, men har et stort hjerte, sier han til sandefjordfotball.no.