-- annonse --
Nyheter
FULLSATT: Det var fullsatt UBC-sal da NFT-leder Elin Nicolaisen ønsker velkommen til Cupfinalseminaret 2015. Nå er rammene for årets seminar klare. Meld deg på tidlig, og få de beste prisene. Foto: IVAR THORESEN
Gjest
Fotballtreneren

Påmeldingen til Cupfinaleseminaret 2019 er nå åpnet, og du kan melde deg på her.
  Alle som melder seg på innen 30. september får såkalt MEGA-rabatt, en vesentlig billigere pris enn om man venter med påmelding og betaling til rett i forkant av seminaret.
  Medlemmer av NFT innrømmes også kr 500,- billigere etterutdanning og seminar-rabatt, så hvis du ikke er medlem - Bli medlem nå og få medlemsprisen!  Meld deg inn her.

Tre dager

Tradisjonen tro er Cupfinaleseminaret en overbygning av den rekke tilbud og seminarer for fotballtrenere på alle nivåer. De mest populære og besøkte er det ordinære seminaret (2 dager) og etterutdanning for UEFA PRO- og A-lisens trenere (3 dager). I tillegg til de to øverste keeperlisensene. Cupfinaleseminaret er den viktigste etterutdanningsarenaen i norsk fotball.
  Etterutdanningen for lisens-trenere starter torsdag 5. desember og avsluttes lørdag ettermiddag 7. desember.
  Det ordinære Cupfinaleseminaret starter fredag 6. desember kl. 12.00 på Meet Ullevaal og fortsetter med praksisøkter i Manglerudhallen lørdag 7. desember.

Nytt seminarkonsept

I år presenterer Norsk Fotballtrenerforening og gode samarbeidspartnere i Norges fotballforbund, Norges idrettshøgskole og Norsk toppfotballsenter et helt nytt del-seminar

  • FFO- og akademiseminaret (2 dager) for instruktører, trenere og ledere på ekstra tilbud som FFO, Telenor Xtra, fotballakademi etc.

Seminaret skal avholdes på Thon Hotel Storo (nytt Cupfinaleseminar-hotell) og på Norges idrettshøgskole og arrangeres 6. - 7.  desember. Det vil være maks plass til 150 deltakere på seminaret.

I tillegg vil man for 4. gang avholde «Skole- og fotballseminaret», som nå også er lagt til fredag 6. og lørdag 7. desember. Dette vil også ha plass på Thon Hotell Storo og NIH. 

Impuls-seminarene

I tillegg arrangeres det to populære impulsseminar torsdag kveld 5. desember som endel av det  31.Cupfinaleseminaret:

  • Barnefotballtrener-seminaret torsdag kveld (kl. 17-21), spesielt rettet mot trenere i barnefotballen (6-12 år). Holdes på Norges idrettshøgskole.
  • Ungdomstrener-seminaret torsdag kveld (kl. 16-20), spesielt rettet mot trenere i ungdomsfotballen (13-19 år). Holdes i Manglerudhallen. 

Etter endt Cupfinaleseminar, vil man kunne melde seg på Football Talk på The Scotsman i Oslo sentrum, hvor man i tillegg til å møte en fotballpersonlighet, vil kunne kose seg med Premier League fotball, god mat og drikke samt konkurranser.

Fag, sosialt og hygge

Nytt av året er at alle deltakerne på det 31. Cupfinaleseminaret vil bli invitert til en lukket "Fotballtrener Fest" på Thon Hotell Storo fredag kveld 6. desember. Her vil det bli servert pizza, man vil ha en stor bar, underholdning, møte med fotball- og trenerpersonligheter fra inn- og utland samt få anledninen til å hygge seg i sosiale omgivelser med fotballkolleager fra hele landet. 
  I fjor deltok litt over 1 000 trenere på Cupfinaleseminaret. Målet er å øke dette tallet ytterligere, og det er alle grunn til å minne om at Cupfinaleseminaret teller som 10 timer etterutdanning for UEFA B-lisens trenere som må ha 20 timer obligatorisk etterutdanning for å opprettholde seg lisens.

• Les mer og hold deg oppdatert på nyheter rundt programmet og seminaret på nettsiden cupfinaleseminaret.no. Også her på fotballtreneren.no vil det jevnlig komme oppdatering om Cupfinaleseminaret.

 

-- annonse --