NY UTGAVE: Den nye utgaven av Fotballtreneren inneholder blant annet mye informasjon om Cupfinaleseminaret. Foto: IVAR THORESEN

I det nye 100 siders omfangsrike medlemsbladet finner du også invitasjon og foreløpig program for den andre utgaven av Nordisk Fotballtrenerkonferanse, som skal arrangeres i Göteborg i slutten av januar 2018.

I bladet kan du også lese Morten Kampevolds artikkel med oppsummering av hans studiebesøk til nylig VM-klare Island.
  I tillegg gjør Kjetil Rekdal seg sine tanker om tingenes tilstand i norsk fotball, mens Kristian Holm Carlsen i Football for kids skriver om differensiering vs. topping i barnefotballen.
  Rikard Vestre skriver om kampen for tilværelsen i breddefotballen i artikkelen om sitt år som trener i Mosjøen.
  Og da har vi bare nevnt noe av innholdet i årets fjerde utgave av Fotballtreneren – NFTs medlemsblad.
  • Meld deg inn i dag, og få Fotballtreneren tilsendt du også.

Gratis medlemskap i NFT ut året, og da får du også Fotballtreneren nr.4.2017 tilsendt i posten.