LANDSLAGSTRENERNE: I Fotballtreneren nr. 2/2017 kan du blant annet lese om våre to svenske A-landslagstrenere. Foto: IVAR THORESEN

I over 30 år har Trenerforeningen gitt ut medlemsbladet Fotballtreneren, og i disse dager går årets utgave nummer 2 ut til våre nær 3 000 medlemmer i inn- og utland.
  I dette 100 siders magasinet får du blant annet møte våre to svenske A-landslagstrenere, Lars Lagerbäck og Martin Sjögren.
  Fotballtreneren vier denne gangen også stor plass til «Det store løftet» i norsk fotball – akademiklassifiseringen for toppklubbene.
  Det er også bred dekning fra den store nordiske Fotballtrenerkonferansen i Göteborg tidligere i år.
  I denne utgaven av Fotballtreneren finner du også NFTs årsrapport for 2016, samtidig som det er reportasjer fra spillerutviklingsarbeid både i Kroatia og Argentina.
  Nestoren Sverre Dreier har mer på hjertet om spillerutvikling, og tidligere Drillo- og Nils Arne Eggen-assistent Bjørn Hansen skriver om «Arven etter Drillo».

Med andre: Mye variert og spennende fotballfaglig trenerstoff gjennom 100 sider i Fotballtreneren nr. 2/2017 – på vei i posten til Trenerforeningens medlemmer.