-- annonse --
Nyheter
KLAR: Per Joar Hansen blir Lars Lagerbäcks assistenttrener på det norske A-landslaget. Foto: IVAR THORESEN
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

Med det er to viktige roller besatt for våre to beste landslag, som begge går inn i svært spennende sesonger.

Mye på feltet

32 år gamle Mariann Gajhede Knudsen er med når A-landslaget for kvinner denne uka er på plass i Algarve i Portugal, der det står fire kamper på programmet i den årlige turneringen, som er viktig oppkjøring foran sommerens EM-sluttspill.
  – Jeg får en miks som fysisk trener og fysioterapeut, så jeg blir mye på feltet, sier Gajhede Knudsen til fotball.no.
  Med seg i bagasjen inn i landslagstrener Martin Sjögrens støtteapparat har hun også svært solid spillererfaring, med blant annet 107 landskamper for Danmark.
  – Det er gøy å komme i gang. Jeg har fått et bra inntrykk. Spillerne vil lære og ta til seg, og de har tatt bra imot meg.

MariannKnudsenNY: Danske Mariann Gajhede Knudsen blir ny fysisk trener og fysioterapeut for det norske A-landslaget fot kvinner. Foto: NFF TV

Valgte Perry

Samtidig offentliggjorde NFF at Per Joar «Perry» Hansen (51) blir Lars Lagerbäcks nye assistenttrener på det norske A-landslaget for menn.
  – Jeg kjenner Perry fra hans tid i Sverige, og jeg er veldig glad for at vi nå har landet på denne løsningen. Han er en assistenttrener som vil passe meg bra, hans personlighet er ikke så lik min og det blir bra for dynamikken i gruppen. Det har også vært veldig viktig for meg å få inn en norsk assistenttrener, som kjenner norsk fotball og den norske kulturen bedre enn meg, sier landslagssjef Lars Lagerbäck til fotball.no.

– Tillitserklæring

– For meg var det en stor tillitserklæring å bli spurt av Lars og Nils Johan om å bli med på laget og assistere Lars i hans nye jobb. Dette er en spennende utfordring som det hadde vært svært vanskelig å takke nei til. Jeg ser frem til å jobbe med Lars og dra lærdom av hans vanvittige erfaring og kompetanse. Han er en av Europas mest suksessrike landslagstrenere, og jeg gleder meg til å se hva vi kan gjøre sammen med Norge, sier Per Joar Hansen til fotball.no.
  Per Joar Hansen er ikke ukjent med rollen som landslagstrener – han hadde blant annet stor suksess som U21-landslagstrener, der han ledet Norge til EM i 2013 med flere av dagens A-landslagsprofiler på laget. Hansen har også vært klubbtrener på øverste nivå, blant annet i Rosenborg, Aalesund og Sundsvall.

• Les mer om utnevnelsene på fotball.no.

Kommentarer (0)

There are no comments posted here yet
-- annonse --

Cron Job Starts