-- annonse --
Nyheter
Teddy Moen
Teddy Moen
Daglig leder Norsk Fotballtrenerforening

918 85 123

Akademiklassifiseringen er et verktøy som etablerer klare standarder for arbeidet med toppspillerutvikling. På et område skiller Stabæk seg spesielt ut. Skole/fotball-samarbeidet med NTG Bærum er best i klassen. En rekke Stabæk-spillere har de siste årene gått et seksårig utdanningsløp gjennom NTG-U og NTG.

Vi søker en erfaren og entusiastisk fotballtrener og pedagog som er genuint opptatt av spillerutvikling og utdanning av unge spillere. I skjæringspunktet mellom klubb og skole innebærer denne stillingen mer en kun å være trener på feltet. NTG står for individuell og helhetlig oppfølging på skole og fotball. Vi ser etter en person med relevant akademisk utdanning, UEFA A-lisens, erfaring fra topp nasjonal- eller internasjonal spillerutvikling og gode personlige egenskaper.

Trenerne har særdeles gode arbeidsvilkår. I Stabæk gruppa er det opptil 10 landslagsspillere. Det er trening på dagtid innlemmet i skoletiden og det er nok tid til fotballrelatert undervisning, kampanalyse, og spillersamtaler. Treneren blir også en del av et meget sterkt fotballfaglig miljø ved NTG Bærum Fotball og Stabæk på Bekkestua.

Søknadsfrist 1.8.2019. Første runde med intervjuer regnes å bli gjennomført i uke 33 og 34.

Kort søknad og cv sendes til og

-- annonse --