LEDIG STILLING: NFF Vestfold søker etter trenerutvikler. Foto: Ivar Thoresen

– Arbeidsoppgavene vil være selvstendige og utfordrende, og i hovedsak være knyttet til trenerutvikling, skriver fotballkretsen i stillingsutlysningen.

NFF Vestfold organiserer fotballaktiviteten i Vestfold, som omfatter 55 klubber med 1 114 lag i sesongen og rundt 14 000 aktive fotballspillere. Kretsen har pr. i dag seks fast ansatte, omsetter for omlag sju millioner kroner, og har kontorer på Komplett Arena, Sandefjord.
  Om den nye stillingen heter det:
  «Trenerutvikler vi gå inn i utviklingsteamet i NFF Vestfold bestående av klubbutvikler, spillerutvikler og aktivitetsutvikler. Det vil derfor være naturlig å delta i i koordineringen av NFF Vestfolds utviklingsområder.
  Trenerutvikleren er kretsens faglige autoritet på området for trenerutvikling.

To overordnede målsettinger er:
  • Høyere kompetanse for trenere i barne- og ungdomsfotballen.
  • Implementering av rollen som trenerveileder i klubb.

Trenerutvikler vil inngå i et nasjonalt team med de 17 andre trenerutviklerne i krets.
  Stillingen vil være faglig underlagt fagansvarlig trenerutvikling hos NFF sentralt.»
  Søknadsfrist er 10. april.