LEDIG JOBB: Det søkes etter trenerutvikler i NFF Akershus.
Gjest
Fotballtreneren

NFF Akershus er en av 18 fotballkretser direkte underlagt NFF. Kretsen organiserer fotballaktiviteten på Romerike og omfatter 61 klubber med 2030 lag og 19.039 aktive hvorav 14.311 barn og unge. NFF Akershus har seks fast ansatte, omsetter for rundt 8,6 mill. kroner, og har kontorer i Idrettens Hus på Strømmen.

Arbeidsoppgavene vil være selvstendige og utfordrende, og vil i hovedsak være knyttet til trenerutvikling. Forvaltningsarbeidet er godt organisert og velfungerende. På utviklingssiden arbeides det med klubb-, dommer-, trener-, spiller- og aktivitetsutvikling. Utviklingsdelen av kretsens arbeid ønskes styrket i de kommende årene i takt med kretsens forventende aktivitetsøkning. Stillingen er selvstendig, og det må påregnes at noe av arbeidstiden er på kveld og helg.
  Søknadsfrist er 3. april.