-- annonse --
Nyheter
TRENERBANK: NFF Akershus lanserer et helt nytt tilbud til klubbene i kretsen, med en trenerbank som tilbys klubbene. Foto: Ivar Thoresen
Reidar Schjei
Reidar Schjei

932 57 318

– Med det mener vi gode fagfolk som bor i kretsen vår og som ikke får engasjert seg i fotballen blant annet på grunn av tidsklemma. Men som hver og en er ressurser som kan bidra inn i klubbene våre etter behov, i følge Geir Frigård NFF Akershus sin hjemmeside.

Fagfolk samles i en trenerbank

Kretsen ser at svært mange klubber jobber målrettet og godt med sine spillere på alle nivåer, og vi har flere gode miljøer spredt rundt i kretsen. Vi ser også at vi alltid kan bli bedre og i samtaler med klubber, trenere og øvrige, så er mer ressurser ute i klubb noe som går igjen. NFF Akershus ønsker å bidra her.
  Kretsen ønsker å tilby klubbene en gratis ressurs fra sin trenerbank. Klubbene får mulighet til å bestille en slik ressurs på nettet ut fra ønsket tema.  NFF Akershus tilbyr da en faglig dyktig person som kan bidra inn mot nettopp din klubb.
   NFF Akershus dekker kostnadene for to besøk, i følge nettsida.

Prosjektansvarlige

Prosjektleder for Trenerbanken vil være Roy Kenneth Torkildsen med prosjektkoordinator Frank Fossum.
  • Hvilke fagfelt dette omhandler og hvilke ressurser som tilbys klubbene kan du lese mer om på NFF Akershus sin hjemmeside.

-- annonse --