LEDIG JOBB: Lyn Fotball har ledig jobb som sportslig leder i ungdomsavdelingen. Foto: lynfotball.no

Oslo-klubben er på jakt etter en person som skal ha det overordnede sportslige ansvaret for ungdomsfotballen (13-16 år) i klubben, og skriver i stillingsannonsen at de ser etter en engasjert og positiv person med solide lederegenskaper, som er sterk fotballfaglig og har gode administrative evner.
  – Du må se verdien i å skape et godt tilbud til alle klubbens utøvere, samtidig som LYN skal utvikle spillere til et høyt nasjonalt nivå. LYN har ambisjoner om å ha topplag i det norske seriesystemet både for damer og menn, heter det videre i stillingsutlysningen.

Lyn ønsker å ansette en sportslig leder i fra 50 til 100% stilling, med søknadsfrist 28. januar.