JAKTER TRENERE: Lillestrøm G16 5er 2017 er blant lagene som vil nyte godt av flere nye trenerstillinger i LSK. Foto: NFF Akershus

– Lillestrøm Sportsklubb er en utviklingsorientert klubb og i den anledning søker vi etter trenere til klubbens mange ulike lag og nivåer. LSK er en klubb der vi tar vare på alle, og derfor søker vi nå etter nye trenerkrefter inn i alle deler av klubben, skriver klubben på sin hjemmeside når de søker etter flere nye trenere foran 2018-sesongen.

I utviklingsavdelingen – G15-19, søker LSK etter trenere i både 100% stilling, 50% stilling og i engasjement for å trene lag og spillere på et av klubbens utviklingslag.
  I ungdomsavdelingen – G/J 13-19, søkes det etter trenere på engasjement som trener av lag og spillere    for ett av LSK sine gutte- og jentelag.