LEDIG: Nesøya IL har ledig jobb som sportslig elder fotball. Foto: NESOYAIL.NO
Gjest
Fotballtreneren

– Vår hovedtrener for fotball slutter hos oss i februar 2018, etter tre år med ansvar for gjennomføring av klubbens fotballsatsning. Vi søker nå en etterfølger med ambisjoner, engasjement og gjennomføringsevne for å ta vår fotballsatsning et skritt videre, skriver klubben på sin hjemmeside.
  Nesøya Idrettslag er et fleridrettslag med fotball, tennis, håndball, friidrett, allidrett, seilsport og ishockey. Klubben har rundt 1300 medlemmer og holder til på Nesøya Idrettsanlegg med moderne fasiliteter som kunstgressbane med undervarme, kunstgressbane 7´er, friidrettsanlegg, tennishall og tre utebaner, ballbinge og Tufte-park. Nesøya IL har en fast stab på rundt ti personer som jobber fra 20 til 100 %, med felles kontorfasiliteter i klubbhuset.
  Søknadsfrist på jobben som sportslig leder fotball er 20. oktober.