-- annonse --
Nyheter
FULL VINTER: Kraftig snøfall førte til at kampen mellom Bodø/Glimt og Lillestrøm på Aspmyra stadion ble avbrutt søndag kveld. Foto: NTB scanpix
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

To kamper i neste helgs Eliteserierunde ble avlyst allerede før helga. Og da Ranheims Eliteserie-debut mot Brann lørdag kveld ble avblåst bare en time før kampstart, må Ranheim vente helt til tredje serierunde før de får spille om poeng på øverste nivå.

Uforsvarlig

I Bodø ble det bare spilt et kvarter mellom Bodø/Glimt og Lillestrøm før dommer Kristoffer Hagenes sendte spillerne i garderoben og traktoren inn på banen for å brøyte.
  – Jeg synes ikke det er forsvarlig at spillerne går inn, blir kalde og så pådrar seg skader. Jeg vil avlyse dette nå, sa LSK-trener Arne Erlandsen til Eurosport på vei inn i garderoben før brøytemannskapene startet sin jobb.

For lite om sommeren

Eurosport-ekspert Kjetil Rekdal mener det er lagt opp til altfor få kamper i sommer, når banene og været er best.
  – Sånn vinteren har vært i år, er dette selvsagt altfor tidlig, sier Rekdal til Aftenposten om den tidlige seriestarten.

Kunne gått på ski

I søndagens kveldskamp snødde det også kraftig da Sarpsborg slo gullfavoritt Rosenborg 1-0.
  – Det ble veldig vanskelig å spille fotball. Sarpsborg behersket bedre å spille langt mer direkte enn oss, sa Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen til VG etter kampen.
  RBK-spiller Anders Trondsen oppsummerte det slik overfor VG:
  – Det er bedre med varme sommerdager, det er det ingen tvil om. Du kunne smurt på blå extra og gått på ski utpå her i dag.

-- annonse --