-- annonse --
Nyheter
I GANG: Simo Valakari er i gang som Tromsø-trener med ett mål for øyet: Berge plassen i Eliteserien. Foto: TROMSØ IL
Ivar Thoresen
Ivar Thoresen
Redaktør/Journalist Fotballtreneren

907 40 551

– Jeg sa til guttene før treningen i dag at de fire månedene nå vil bli de hardeste i deres fotballkarriere. For nå må de passe på alt, hvordan de er forberedt til trening, hvordan de lever livene sine utenfor banen, hva de spiser, kosthold og alt sammen, sier Simo Valakrai til iTromsø etter sin første trening på Alfheim.

Ubeskrivelig følelse

– Det har vært ferie og det er ok, men jeg ga klar beskjed at de neste fire månedene skal alt handle om fotballen. Følelsen når vi kommer ut av det, og har berget plassen vil bli en ubeskrivelig følelse, men nå må de ofre alt. I et lengre perspektiv er det ting utenfor banen som er viktig, men akkurat nå handler alt om fotball, fortsetter finnen.
  Finnen, som de siste fem åra har trent SJK, har i første omgang skrevet kontrakt med Tromsø ut sesongen.

Ingen tid å miste

– I fotball har du ingen dager å tape, så jeg var nødt til å starte å implementere mine ideer hos spillerne. Det var så godt å være utpå der i dag. Jeg har ventet lenge på denne dagen, men alle trengte en pause, så dette er en frisk start for alle sammen. Det har vært mye snakk til nå, men nå er det på tide med handling og begynne å arbeide på feltet, sier Simo Valakari til iTromsø.

Kommentarer (0)

There are no comments posted here yet
-- annonse --