TIL SYKEHUS: 43 år gamle Jeff Strasser trener Kaiserslautern, og ble kjørt til sykehus i pausen av kampen mellom Kaiserslautern og Darmstadt onsdag kveld, med det flere tyske medier beskriver som hjerteinfarkt. Foto: NTB scanpix/Reuters

Flere tyske medier hevder at Strasser fikk hjerteinfarkt i pausen under den svært viktige bunnkampen mellom det tidligere storlaget Kaiserslautern – som ligger sist i ligaen – og tredje sist plasserte Darmstadt. Men dette er så langt ikke bekreftet offisielt fra klubbens side.
  Den tyske avisen Bild skriver at Strasser ble behandlet i garderoben i pausen før han deretter ble kjørt til sykehus for videre behandling.
  – Han er ved bevissthet og på vei til sykehus, sier en talsmann for Kaiserslautern til avisen.

Uansett ble det besluttet at kampen skulle avbrytes, på grunn av en «medisinsk nødsituasjon».
  Til Bild sier tidligere Kaiserslautern-trener Eckhard Krautzun (77):
  – Der ser man at trykket på trenerne bare blir større og større. Presset er umenneskelig.

• Ruben Yttergård Jensen var på banen for Kaiserslautern i Darmstadt den omgangen kampen varte.