LEIES UT: Bjørn Petter Ingebretsen blir hovedtrener for Fredrikstad i siste serierunde, og en eventuell playoff for å berge plassen i OBOS-ligaen. Foto: DIGITALSPORT

Ingebretsen får dermed serieavslutningen hjemme mot Sandnes/Ulf på seg i forsøket på å berge en kvalifiseringsplass for den gamle storklubben i Østfold – og avgjørende playoff mot enten Raufoss eller Notodden for å berge plassen i OBOS-ligaen.

Loberto sluttet fredag

Det spesielt kortvarige trenervikariatet, som inkluderer bare én seriekamp, kommer etter at Andrea Loberto trakk seg som hovedtrener i Fredrikstad med umiddelbar virkning fredag, melder FFK selv på sin hjemmeside.
  Om det skal bli med mer enn den ene kampen må Fredrikstad slå Sandnes/Ulf, samtidig som de må ha hjelp fra Mjøndalen, som møter Elverum borte.

Returnerer til Drammen

Bjørn Petter Ingebretsen har med seg Alexander Straus fra Strømsgodset til Fredrikstad som hjelpetrener.
  Både Ingebretsen og Straus fristilles en periode fra sine jobber og leies ut fra Strømsgodset og skal tilbake til Drammensklubben etter sesongen.
  – FFK retter en stor takk til Strømsgodset som har lagt til rette for denne løsningen, skriver klubben på sin hjemmeside.