HOTELLET: Innkvartering skjer på Alanda Hotel Marbella. Foto: alandahotelmarbella.com
Teddy Moen
Daglig leder Norsk Fotballtrenerforening

Puerto Banus ligger ca. 45 minutter syd for flyplassen i Malaga og er kjent for sitt behagelige klima og sitt gode utvalg av restauranter og forretninger.

I vintersesongen spesielt, velger mange internasjonale toppklubber og landslag å legge sine treningsleirer nettopp til Marbella området. Her er man sikret flotte treningsforhold og god matching samtidig som man bor bra på et av hotellene Escape Travel benytter. Norsk Toppfotball sender alle Eliteserie - og OBOS lag til nettopp Marbella på vinterstid.

Tilbudet fra Escape Travel er basert på minimum 30 reisende med innkvartering på Hotel Alanda som ligger i nærhet til sentrum av Puerto Banus og havnen der. Ca. 5 min. med bil til sentrum.

Treningene vil foregå på Dama De Noche fotball baner (football pitches) som holder høy internasjonal klasse.

Prisen inkluderer:

• Flybilletter Oslo – Malaga t/r
  • Transfer Malaga Airport – hotell t/r
  • Innkvartering på Hotel Alanda Marbella i dobbeltrom
  • Helpensjon (frokost, lunsj og middag)
  • Coffee break daglig (Kaffe, te og kjeks)
  • Trening på Dama De Noche (2 treninger per dag 1 x 11’r + 1 x 7’r bane)
  • Vann til alle treninger (En vennskaps kamp i løpet av oppholdet)
  • Leiebiler
  • Vask av treningstøy daglig
  • Møterom
  • Rom til utstyr
  • Rom til behandling (massasje rom – 1 massasje benk)
  • Tilgang til spa & gym
  • Reiseleder fra Escape Travel

Pris per person i dobbeltrom: Kr. 7.990 pr. person

Tillegg:

• Enkeltrom kr. 400 per person/døgn
  • Evt. busstransport til treningskamp (pris avhengig av hvor kampen spilles)

Flyreise med Norwegian:

DY1802  - Lørdag 16.november - fra Oslo - Malaga          kl. 1310 (ankomst kl. 1715)
DY1803  - Lørdag 23. november - fra  Malaga - Oslo      kl. 1800 (ankomst kl. 2210)

Forbehold:

For alle priser gitt over tas det forbehold om prisendringer som følge av forhold som ligger utenfor Escape Travel sin kontroll, herunder valuta, skatter og avgifter. Man tar også forbehold om ledig plass på fly og hotell før endelig bestilling/bekreftelse foretas.

OBS! Prisen er basert på minimum 30 reisende. Ved færre reisende kan det komme på en ekstra kost for å dekke inn felleskostnader.

Betalingsbetingelser:

• 30% ved kontraktsinngåelse
  • 70% senest 5 uker før avreise

Gyldighet:

• Tilbudet løper til 1 .august 2019

For ytterligere informasjon og bestilling, kontakt:

Tore Støen
Project Manager