GOD PÅSKE: Norsk Fotballtrenerforening ønsker God påske med å gi alle tilgang til å lese medlemsbladet Fotballtreneren nr. 1/2017 gratis online i påsken.

For mange av våre medlemmer er fotballsesongen allerede godt i gang, for enda flere rulles det hele for alvor i gang når påskeferien er unnagjort.
  Vi håper vi her på Fotballtreneren.no kan bidra med små og store tips, innspill, debatt og faglig påfyll som kan være av interesse for fotballtreneren i alle lag av norsk fotball.
  Benytt gjerne anledningen til å tegne medlemskap i NFT, for å få tilgang til enda flere og viktige arenaer for faglig påfyll og utvikling – blant annet gjennom medlemsbladet Fotballtreneren.
  • Som en smakebit gir vi med dette alle en anledning til å lese Fotballtreneren nummer 1/2017 digitalt og gratis. Forhåpentligvis kan det gi mersmak og lyst til å tegne medlemskap.
  Fotballtreneren nummer 2/2017 kommer i Posten til alle våre snaut 3 000 medlemmer midt i mai.