I 600: Geir Nordby leder i dag Røa-damene for 600. gang. En utrolig rekord. Foto: NTB scanpix

51-åringen har tilbrakt hele sin trenerkarriere i Oslo-klubben. Fra 1997-2005 var han assistenttrener. Fra 2006 har han vært hovedtrener for et av Norges beste damelag. Her snakker vi om kontinuitet uten sidestykke.

Ikke til å undres over at han med det kalles Mr. Røa. Geir Nordby har også en helt fantastisk statistikk som trener i klubben:
  Av de 599 kampene han har ledet har 359 endt med seier, 91 uavgjort og 149 med tap. Det betyr at 59,93% av kampene er vunnet – før dagens viktige kamp mot Kolbotn.
  Det har nemlig åpnet litt trått for Røa denne sesongen – med fire strake tap i innledningen, og dermed tiendeplass på tabellen. Motstander Kolbotn har på sin side to poeng, på plassen foran.

Geir Nordby ble i 2008 kåret til Årets trener kvinner av Norsk Fotballtrenerforening.