-- annonse --
Nyheter
STOR TRENERPROFIL: En av verdens fremste kvinnelige fotballtrenere, Pia Sundhage, kommer til det 29. Cupfinaleseminaret. Hun er tidligere landslagssjef for USA og Sverige. FOTO: DIGITALSPORT
Teddy Moen
Teddy Moen
Daglig leder Norsk Fotballtrenerforening

918 85 123

Vi lover deg ett spennende, bredt og inspirerende fagprogram i hyggelige omgivelser.
  En rekke norske og internasjonale trenerprofiler vil være tilstede som forelsere og instruktører under det 29. Cupfinaleseminaret fra 30. november til 2. desember. 

StaleSolbakkenFC Købehavn trener Ståle Solbakken vil være på plass under etterutdanningen torsdag 30. november for å dele kunnskap og erfaring på temaet treningsprosessen. Foto: DIGITALSPORT

Last ned invitasjonen / programmet for det 29. Cupfinaleseminaret

FotballtrenerenCupfinale0417Okt.pdf

Ambisjonen er å samle like mange fotballtrenere som i fjor, hvor nærmere 1200 fotballtrenere var på plass på en rekke ulike tilbud på UBC, NIH, Telenor Arena og Manglerudhallen. Cupfinaleseminaret er ikke bare for topptrenere, fotballtrenere på alle nivåer er invitert til å melde seg på.

Det blir fullt!

De to siste årene (2015 og 2016) er det blitt fullbooket. Så nøl ikke med å melde deg på, om du vil sikre det plass nå! Vi oppfordrer alle trenere og klubbmiljøer om å melde seg på tidlig, for å få plass samt å oppnå de beste prisene. Siste frist for MEDIUM betaling er 31. oktober.

Ordinært Cupfinaleseminar (2 dager)

Vi ønsker velkommen til alle fotballtrenere – både i topp- og breddefotballen. Samtidig ønsker vi også å invitere andre trenere, forskere, medisinsk personell, pedagoger, idrettsstudenter, ledere, dommere og tillitsvalgte som befinner seg i og rundt fotballens utviklingsmiljøer. Vi oppfordrer spesielt kvinnelige trenere om å delta.

Det ordinære Cupfinaleseminaret starter fredag 1. desember kl.12.00 og avsluttes lørdag 2. desember kl. 14.00.

Etterutdanning (3 dager)

Alle trenere som innehar UEFA PRO- og A-lisens (samt keepertrenere med NFF KT A-lisens og UEFA KT A-lisens) vil bli invitert til et eget etterutdanningsseminar som starter kl. 12.00 torsdag 30. november. De følger et eget program denne dagen fram til kl. 19.00 og fortsetter fredag mellom kl. 09.00 - 11.30. Da kobles målgruppen til det ordinære Cupfinaleseminaret, slik at etterutdanningstilbudet til sammen går over tre dager (25 timer EtU).

Barnefotball Cupfinaleseminaret (torsdag kveld)

For syvende år på rad inviteres trenere, foresatte, klubbledere og andre som er interessert i fotball for barn og ungdom til «Det store barnefotball cupfinaleseminaret». Under ledelse av Øyvind Larsen i NFF, arrangeres seminaret på Intility Arena (tidl. Vålerenga Stadion) fra kl. 18.00-22.00. Først vil der være flere teorisekvenser, og deretter praksissekvenser på treningsfeltet innendørs. Barnefotballseminaret er et åpent tilbud – også for dem som ikke ønsker å være med på det ordinære Cupfinaleseminaret eller etterutdanning UEFA PRO og A-lisens.

Skole- og fotballseminaret (torsdag Ettermiddag/kveld – fredag morgen)

For andre gang inviteres trenere, lærere, instruktører, skoleledere og andre som er interessert i fotball med kombinasjonen skole til «Skole & Fotballseminaret». Målet er å skape en nasjonal møteplass for fagpersonell som er involvert i ulike fotball-program i skoleverket. Det være seg på ungdomsskole-, videregående-, høyskole/universitetsnivå og blant norske folkehøyskoler. Seminaret arrangeres på UBC torsdag fra kl. 15.30-20.00 og fredag morgen fra kl. 09.00-11.30. Fotball & Skoleseminaret er et åpent tilbud – også for dem som ikke ønsker å være med på det ordinære Cupfinaleseminaret eller etterutdanning UEFA PRO og A-lisens.

HUSK!

Det ordinære Cupfinaleseminaret (fredag og lørdag) godkjennes som 10 timer etterutdanning for tidligere Trener-II/C-lisens trenere og UEFA B-lisens trenere (fra 2011). For å få oppgradert sitt kurs/lisens behøver man å få godskrevet 20 timer med etterutdanning. Øvrige timer kan oppnås ved deltakelse på en rekke tiltak gjennom NFT, TFS, NFT og regionale trenersamlinger i tillegg til tiltak i regi av enkelte klubber i samarbeid med andre organisasjoner som tilbyr faglig påfyllings-opplegg. NB! Deltakelse på to ordinære Cupfinaleseminar gir 10 timer x 2 = til sammen 20 timer.

Nettsiden for Cupfinaleseminaret

Kommentarer (0)

There are no comments posted here yet
-- annonse --