KOMMER NÅ: Fotballtreneren nummer 3/2017 kommer nå. Foto: IVAR THORESEN

Norsk Fotballtrenerforening har tildelt Nils Arne Eggen og Bjørn Hansen utmerkelsen Hederstegn med Diplom for de to trøndernes fantastiske innsats for norsk fotball som trenere på toppnivå gjennom et halvt århundre.
  NFTs daglige leder Teddy Moen var på plass og delte ut utmerkelsene på Lerkendal i pausen da Rosenborg møtte Haugesund i Eliteserien. Dette kan du lese om i Fotballtreneren nr. 3/2017 – som nå kommer i posten til alle foreningens medlemmer.

I den nye utgaven av Fotballtrenere finner du også all relevant informasjon om Cupfinaleseminaret 2017, som arrangeres i Oslo helgen 30. november – 3. desember. Et foreløpig program, omtale av nyheter og annen praktisk informasjon finnes i bladet.
  Videre rapporter Luis Pimenta fra trenerkurs i Portugal, vi har fokus på kvinnefotball og kvinnelige trenere, samtidig som flere deltakere beskriver deltakelsen på UEFA B-lisens kurs med egne ord.
  Dette og mye mer finner du i Fotballtreneren nr. 3/2017.