-- annonse --
Nyheter
PSEMINAR-PODKAST: Danmarks assistenttrener Jon Inge Dahl Tomasson og den danske landslagssjefen Åge Hareide var med på live podkast med Footballytics under Cupfinaleseminaret. Foto: Footballytics
Teddy Moen
Teddy Moen
Daglig leder Norsk Fotballtrenerforening

918 85 123

Det er tidligere Vålerenga-spiller Freddy dos Santos og fotballtrener Hans-Erik Eriksen (og medlem i NFT) som står bak bak podkasten FOOTBALLYTICS.

I denne episoden (nr. 9) diskuterer Jon Dahl og Åge ulike lederstiler de har opplevd og som de lar seg inspirere av — som strekker seg fra Carlos Ancelotti til Nils Arne Eggen.

Åge Hareide er som kjent tidligere fotballspiller og har gjennom 70- og 80-tallet spilt for Hødd, Molde, Manchester City, Norwich City og igjen Molde. Som trener har han ledet lagene Molde, Helsingborgs IF, Brøndby, Rosenborg, Norge, Örgryte IS, Viking, Malmö FF og nå Danmarks landslag.

Jon Dahl Tomasson jobber som assisterende trener for det danske landslaget. Som spiller og spiss vant han UEFA-cupen i 2002 med Feyenoord. For Milan vant han UEFA Champions League 2003 og kom til finalen i 2005. Han er også hedret med prisen for den beste danske fotballspilleren i både 2002 og 2004. Han har scoret 180 mål på totalt 450 klubbkamper for Køge, Heerenveen, Newcastle United, Feyenoord, A.C. Milan, VfB Stuttgart, Villarreal og Feyenoord igjen. Og for Danmark hele 52 mål på 112 landskamper i perioden 1997-2010 inkludert spill i Euro 2000, 2002 World Cup, Euro 2004 og 2010 World Cup. Senere har Dahl Tomasson vært trener for nederlandske SBV Excelsior, Roda JC Kerkrade, assistenttrener for SBV Vitesse og nå assistenttrener for det danske landslaget.

  • Her kan du lese mer om FOOTBALLYTICS og andre podkaster som bør være av interesse for fotballtreneren. 
-- annonse --