TØFF KAMP: En som alltid ivrig og engasjert Teddy Moen i aksjon i Manglerudhallen i forbindelse med Cupfinaleseminaret sist helg. Nå venter en langt tøffere kamp mot kreftsykdommen for Trenerforeningens vitale daglige leder. Foto: IVAR THORESEN

Etter å ha loset i havn Cupfinaleseminaret, med nærmere 1 000 deltakere totalt, på en strålende måte nok en gang, fortalte Teddy Moen på mandag sine nærmeste venner og kolleger om den alvorlige sykdommen som har rammet ham – men som han optimistisk er fast bestemt på å kjempe seg gjennom med et godt sluttresultat.

Fantastisk familie

– Det har vært et tøft slag for både meg og min familie å få denne beskjeden. Men jeg er optimistisk og er målrettet på å ta opp kampen mot kreften. Jeg har en fantastisk familie, massevis av venner og kjente over hele landet som heier på meg nå. Dette betyr veldig mye på veien inn i det som helt sikkert blir en krevende periode fremover, sier Teddy Moen.
  Han ønsker å være åpen om sykdommen og forteller at han hver 14. dag fremover skal gjennomgå en to-dagers behandling med cellegift.
  – Så håper man at svulsten etter rundt tre måneders behandling skal være av en slik art at den kan opereres ut, forklarer Moen.

Viktig inspirasjon

– Det var av stor betydning for meg at jeg sammen med en fantastisk stab lyktes med å få i land det 29. Cupfinaleseminaret i helgen. Å få lov til å lede an på denne utrolig flotte møteplassen for fotballtrenere på alle nivåer fra hele landet, har vært en svært viktig inspirasjon for meg i en vanskelig tid. Det å se at seminaret også ble en suksess og tilbakemeldingene er udelt positive, tar jeg med meg fremover når dagene kommer til å bli tøffe.
  – Trenerforeningen er i en solid forfatning, og vi har en flott stab av engasjerte medarbeidere og frivillige som vil trå til fremover, sammen med meg understreker Teddy Moen.
  Han understreker at han vil være så tilgjengelig og dedikert til jobben som sykdommen tillater, men ber om forståelse for at han sammen med familien trenger trenger litt mer ro for å samle krefter og energi til prosessen og behandlingen.

Flere kontaktpersoner

Styret og øvrige medarbeidere i Norsk Fotballtrenerforening vil selvsagt gjøre alt foreningen kan for å støtte Teddy Moen og hans familie framover. For å bidra til å avlaste presset på Teddy når det gjelder ulike henvendelser mens han er sykemeldt og under behandling, så ber vi om at følgende kontaktpersoner benyttes:

For juridiske og kontraktmessige spørsmål eller arbeidskonflikter:
Advokat Claude A. Lenth • Tlf. kontor: 22 47 18 00 • mobil: 916 88 978 • e-post:

For spørsmål knyttet til medlemskap:
Rolf Aage Børresen • Tlf.: 489 92 445 • e-post:

For spørsmål knyttet til Cupfinaleseminaret:
Geir Åge Olsen • Tlf.: 482 50 757 • e-post:

For spørsmål eller innspill knyttet til medlemsbladet Fotballtreneren eller nettsiden fotballtreneren.no:
Ivar Thoresen • Tlf.: 907 40 551 • e-post:

For spørsmål om sponsorater, samarbeidspartnere, annonsering og PR:
Ronny Geson Gunnarsson • Tlf.: 911 15 705 • e-post: