-- annonse --
Nyheter
TIL CHELSEA: Brede Skahjem Tokvam forlater trenerteamet til Brann 2 for å bli fysisk trener for Chelseas damelag. Foto: brann.no
Gjest
Fotballtreneren

– Da muligheten å få jobbe for en av verdens største fotballklubber dukket opp, var det et tilbud jeg ikke kunne takke nei til. Manager Emma Hayes har satt sammen et veldig godt lag spekket av landslagsspillere. Jeg ser veldig fram til å starte i rollen som en av assistenttrenerne til Emma og bidra til at Chelsea når de høye målene de har satt seg, sier han til brann.no.

Tre norske spillere

I Chelsea blir Brede Skahjem Tokvam dermed trener for flere av sommerens VM-spillere, blant annet de tre norske spillerne Maren Mjelde, Maria Thorsdottir og nykommer Guro Reiten.
  Til Chelseas hjemmeside sier manager Emma Hayes:
  – Brede tilfører erfaring med den kunnskapen han har rundt periodisering. Han skal bidra med den fysiske treningen av laget. Det kommer til å hjelpe oss opp på et nytt nivå, og jeg ser fram til å få ham med på laget.

• Les mer på Chelseas hjemmeside

Roser Brann

27-åringen takker Brann for tiden i klubben.
  – Tiden min i Brann ser jeg utelukkende positivt tilbake på. Jeg er veldig takknemlig for de dyktige kollegaene og spillerne jeg har vært så heldig å få jobbet med. 
  – Å jobbe for Sportsklubben Brann er mer en livsstil enn en jobb, og det har vært en ære å få bære logoen til Bergens Stolthet, sier Tokvam til brann.no.
  Han har tidligere også jobbet for Norges Fotballforbund, med videoanalyse rundt aldersbestemte landslag, blant annet i tett samarbeid med tidligere Chelsea-spiller Erland Johnsen.

Utvikler også trenere

Sportssjef Rune Soltvedt er stolt over at en av klubbens trenere får denne spennende muligheten.
  – Vi utvikler ikke bare spillere i denne klubben, men også trenere. Da er det selvfølgelig helt naturlig å gi vår velsignelse når en slik sjanse byr seg. Det er uansett kjedelig å miste en så flink mann med en så bred og god kompetanse. Vi ønsker han masse lykke til i Chelsea FC og håper han lykkes i jobben der, sier Soltvedt til brann.no.

• Les hele artikkelen på brann.no

-- annonse --