-- annonse --
Nyheter
RESULTATFOKUS: Håndballguttas landslagssjef Christian berge kommer til barne- og ungdomstrenerkonferansen i Oslo for å snakke m resultatfokus i barne- og ungdomsidretten. Foto: NTB scanpix
Teddy Moen
Teddy Moen
Daglig leder Norsk Fotballtrenerforening

918 85 123

Konferansen arrangeres gjennom et samarbeid mellom Norges idrettshøgskole Forskningssenter for barne- og ungdomsidrett, NIF og særforbundene og retter seg spesielt mot trenere i barne- og ungdomsidretten, men egner seg også for forskere og praktikere som er interessert i tematikken.

Faglig påfyll

Trenerkonferansen har til hensikt å gi trenere for barn og ungdom faglig påfyll med de beste eksempler fra praksisfeltet, ny forskning, utveksling av erfaringer og etablering av nye nettverk.
Konferansen består av både teoretiske foredrag, workshops og praktiske økter.

Kapasiteter bidrar

Innledningsvis redegjør toppidrettssjef Tore Øvrebø for sine tanker om god barne- og ungdomsidrett, før programmet fortsetter med en rekke kapasiteter innenfor ulike fagfelt som bidragsytere i løpet av konferansens to dager.
Blant annet skal Rosenborgs sportssjef Stig Inge Bjørnebye holde foredrag under tittelen «Er den indre motivasjonen større enn drømmen», før håndballguttas landslagssjef Christian Berge skal snakke om resultatfokus i barne- og ungdomsidretten. Det blir også en paneldebatt knyttet til hvordan resultatfokuset i barne- og ungdomsidretten kan dempes.

Prisen for deltakelse er kr 990,- (fredag og lørdag). 

-- annonse --