-- annonse --

Nyheter

Nyheter

Da G17 landslaget lyktes med å bli nr. 2 i puljen sin i mellomspillet forrige uke i Ungarn, klarte de også for første gang å kvalifisere denne aldersgruppen til ett EM-sluttspill. Dette er en milepæl for norsk fotball og vil gi verdifull erfaring for en spennende generasjon av unge, norske spillere.

Nyheter

Helgen 24.-26.mars avholdt Nordlandsklubben Reipå IL i samarbeid med Trenerforeningen ett spesialdesignet weekendkurs for 25 av klubbens trenere og fotballtrenere fra naboklubbene. Hele sju ulike temaer for barne- og ungdomsfotballen ble presentert av engelske Jonathan Hill og Teddy Moen.

Nyheter

Frafall er og blir en stor utfordring i norsk ungdomsfotball. En rekke faktorer spiller inn her, men er det slik at det er en utvikling man må akseptere? Vi har tatt en prat med to erfarne trenere og medlemmer i foreningen fra Lyn Fotball og Nordstrand IF om virkemidler de bruker for å hindre frafall i sine ungdomsvirksomheter.

Nyheter

Elin Nicolaisen ble gjenvalgt som leder i Norsk fotballtrenerforening for to år under onsdagens årsmøte på UBC, Ullevaal stadion.

Nyheter

Under La Manga Seminaret 2017, fikk fagmiljøet i norsk toppfotball anledning til å stifte bekjentskap til læringsmodellen i Sevilla FC, en av Spanias fremste klubber.  Antonio Solana Sanchez, som er ansvarlig for metodologi i klubben, holdt en spennende presentasjon som bidro til innsikt i klubbens arbeid med å utvikle fotballspillere og fotballtrenere.

Nyheter

FC København-trener Ståle Solbakken er for tredje gang kåret til Årets trener i Danmark.

Nyheter

Onsdag 22. mars har Norsk Fotballtrenerforening årsmøte i Oslo. Nå kan du laste ned og lese NFTs årsrapport for driftsåret 2016.

Nyheter

Etter svært mange timer med videoanalyser har landslagstrener Lars Lagerbäck konklusjonen klar: Norge har framstått for snille.

Nyheter

Monica Knudsen er kåret til årets trener på kvinnesiden hele tre ganger av NFT og har ledet LSK Kvinner til å bli den dominerende klubben på spinnesiden i Norge. I dette intervjuet med Jonas Munkvold på bloggen Fotballdykket, forteller hun mer om bakgrunnen for klubbens suksess.

Nyheter

UEFA A-lisens er det nest høyeste nivået av trenerutdannelse i Norge. Denne helgen (9.-12.mars) er 29 fotballtrenere samlet på Ullevaal Stadion for den avsluttende samlingen. Tema denne gang er gjennomgang av kandidatenes skriftlige oppgaver som skal forsvares.

-- annonse --