If— er et dikt (Hvis...) av den britiske forfatteren og poeten Rudyard Kipling. Det ble skrevet i 1895. Diktet uttrykker i en sum viktoriatidens stoiske mannsideal inklusive «The stiff upper lip» som populærkulturen har laget til en typisk britisk dyd. Diktet ble valgt til engelsk favorittdikt i en opinionsmåling av BBC i 1995.

Den 26. League Manager Association Annual Awards Dinner ble arrangert den 15. mai på Grosvenor House Hotel i London. PR-mann i Trenerforeningen Ronny Geson Gunnarsson representerte NFT på middagen i England. LMA er søsterorganisasjonen til NFT.

– Målet er å bidra til å utvikle de beste spillerne i verden. Odd Skarheim er mannen som har utviklet løsningen Be Your Best - ett nytt og spennende verktøy for fotballtrenere. Her kan fotballspillere ved bruk av VR-briller og sensorer på føttene utvikle sitt overblikk og evne til å ta raske og riktige beslutninger på fotballbanen.

Norges Fotballforbund lanserer nå en ny form for oppvarming før alle treninger og kamper som inngår i Landslagsskolen.

17.- 22. juni skal NFF Hordaland, sammen med lokale klubber, stå som lokal arrangør av første samlingen på årets UEFA A-lisens kurs.

Det er med bankende hjerte jeg husker tilbake på Marseilles 1998. Som supporter av norsk fotball fra guttunge til voksen alder var det min største opplevelse. En opplevelse jeg brenner for, tror på og gleder meg til vi kan oppleve igjen. Jevnlig.

NFF Agder og KKG idrettsfag i Kristiansand har undertegnet en formell samarbeidsavtale som gir elever anledning til å ta fotballtrenerutdanning i skoletiden. Partene har et felles ønske om å utvikle fotballspillere og fremtidige trenere i landsdelen.

Det islandske fotballandslaget har vært i mange både norske og internasjonale eksperters søkelys etter EM for to år siden – og nå som VM-debutanter. HSNs fotballidioter Hans Hognestad og Frode Telseth valgte helt på egenhånd å reise til Sagaøya for å undersøke nærmere om det finnes noen åpenbare årsaker bak de gode resultatene.

I ettermiddag starter en måneds fotballfest når Russland møter Saudi-Arabia i fotball-VMs åpningskamp. Det store spørsmålet er: Blir dette endelig Lionel Messis VM? Og kan det bidra til at Argentina vinner sin første VM-tittel siden 1986?

Sven-Göran Eriksson irriterer seg fortsatt over at han ikke hadde med seg egen mental trener til fotball-VM i 2006 og mener hans England den gangen var gode nok for gull. Denne gangen følger Nordens mest meritterte fotballtrener VM fra sidelinjen og tror mest på Tyskland og Brasil.