-- annonse --

Nyheter

Nyheter

Viking FK lyser ut 100% stilling innen trener- og spillerutvikling i sin utviklingsavdeling.

Nyheter

FK Haugesund søker ny leder til klubbens utviklingsavdeling.

Nyheter

Den norske landslagssjefen Lars Lagerbäck hevdet under pressekonferansen før landskampen mot Makedonia i Skopje at den nordiske samfunnstrukturen er et stort dilemma.

Nyheter

Det påløper noen uheldige konsekvenser når unge spillere gruses i kamp. Det erfarte Moelven IL da G12-laget trakk seg etter 0-48 mot Ringsaker/Nes. I et lignende tilfelle i Spania fikk Serrano B’s U11-trener nylig fyken etter å ha vist disrespekt ved å slå sin motstander 25-0.

Nyheter

 – Jeg trives i miljøet på Cupfinaleseminaret. Det er det sosiale som trekker meg tilbake hvert år, sier Lillestrøm-trener Arne Erlandsen. Selv om LSK spiller Cupfinale tar treneren seg tid til å delta på Cupfinaleseminaret.

Nyheter

Ståle Solbakken, Håkon Grøttland, Anders Jacobsen og Øyvind Larsen er blant bidragsyterne under Det store Barnefotball Cupfinaleseminaret torsdag 30. november.

Nyheter

Foreldre som tror barnet deres er et idrettstalent - hva sier de egentlig til barna sine? - Dersom foreldre og trenere behandler barna som om de skal bli våre nye toppidrettsstjerner så presses de inn i en rolle de selv aldri kommer til å bli glade i, sier toppidrettssjef Tore Øvrebø.

Nyheter

Stabæk innførte karaktervurdering av 150 fotballspillere mellom 7 og 10 år i klubben. Nå er praksisen avsluttet og klubben beklager.

Nyheter

Utvalget som under Karen Espelunds ledelse skal jobbe med å kartlegge og løfte norsk kvinnefotball har hatt sitt første møte.

Nyheter

Aktuell og oppdatert informasjon om program og påmelding til Cupfinaleseminaret er blant innholdet i den nye utgaven av Fotballtreneren. Årets fjerde utgave av Norsk Fotballtrenerforenings magasin er nå på vei i posten til alle medlemmer.

-- annonse --