-- annonse --

Nyheter

Nyheter

Norges Fotballforbund søker Lena Tyribergets etterfølger som landslagstrener for Norge J15 og J17.

Nyheter

I dag skrives svensk fotballhistorie når lille Östersund spiller 16-delsfinale i Europa League mot selveste Arsenal. Bak fotballeventyret står den engelske treneren Graham Potter – som er den eneste engelske treneren blant alle lagene som gjenstår i sesongens Champions League og Europa League.

Nyheter

Norges Fotballforbund deler nå sitt sportslige arbeid i to avdelinger – en for elitefotball og en for breddefotball og utvikling. Toppklubbene Rosenborg og Molde uttrykker skuffelse.

Nyheter

Norsk Fotballtrenerforening har valgt Escape Travel/Eurotravel Sports til ny samarbeidspartner på reisesiden for årene 2018-19.

Nyheter

Cupfinaleseminaret og Akademiklassifiseringen er blant det som er viet stor plass i Fotballtreneren nr. 1/2018, som nå er på vei i Posten til alle NFT-medlemmer.

Nyheter

Onsdag 21. mars inviterer Norsk Fotballtrenerforening alle medlemmer til årsmøte på Meet, Ullevaal stadion i Oslo.

Nyheter

Nå er grunnmuren for Landslagskolen med tilhørende sportsplan blitt oppgradert til et verktøy som helt klart vil bringe norsk fotball videre opp og fram.

Nyheter

Først ble Phil Neville utnevnt til ny manager for det engelske kvinnelandslaget i fotball. Så måtte han be pent om unnskyldning for tidligere kvinnenedsettende uttalelser.

Nyheter

Over 200 fotballtrenere fra hele Norden fant sist helg veien til Nordisk Fotballtrenerkonferanse ved Nordens største multisportsarena, Prioritet Serneke Arena i Kviby Park i Göteborg.

Nyheter

Sportsklubben Haugar søker etter spiller- og trenerutvikler i 100% stilling.

-- annonse --

Cron Job Starts