Melder du deg på det 29. Cupfinaleseminar innen 30. september oppnår du MEGA-pris. Bli med på Nordens største og lengstlevende fotballtrener-arrangement. Vi lover deg ett spennende, bredt og inspirerende fagprogram i hyggelige omgivelser.

Odd samarbeider med NFF Telemark og tenker trenerutvikling både internt og i klubber i regionen når de nå søker etter trenerutvikler i hel stilling.

Cupfinalist Lillestrøm Sportsklubb søker etter flere trenere både til sin utviklingsavdeling og til ungdomsavdelingen.

Frank de Boer var manager i Crystal Palace i 75 dager, før han ble sesongens første arbeidsløse Premier League-manager. Statistikken fra LMA viser at gjennomsnittlig levetid i jobben for managere i Premier League er 2,68 år.

Norsk toppfotball funker ikke. Det kan bety en enda tøffere hverdag for unge fotballspillere i Norge.

Et braktap for A-landslaget, overkjøring i Europa, og debatten rundt norsk spillerutvikling blomstrer opp igjen. Her er det mange som har meninger. Noen konstruktive. Andre langt ifra. Uansett er det bra at folk engasjerer seg. Det skriver Torgeir Hoås i denne artikkelen.

– Det fungerte ikke og det er mitt ansvar, sier tidligere landslagssjef Per-Mathias Høgmo i sitt første store intervju etter at han sluttet som landslagstrener for Norge.

Rosenborg omorganiserer sitt utviklingsarbeid og lyser nå ut seks ulike stillinger knyttet til det sportslige i SalMar Akademiet.

Laureano Ruiz (79) er anerkjent som en av spansk fotballs store trenerkapasiteter. Ikke i kraft av sitt virke som hovedtrener i toppklubber og landslag med seniorspillere, men som et resultat av over 50 års aktivt virke på alle nivåer.  Dette har bidratt til utviklingen av en unik treningsmetodikk i lys av hans visjon om hva fotball bør være for aktive spillere.

I årets tredje utgave av NFTs medlemsblad finner du igjen mye spennende fagstoff – og vi hyller blant annet to av norsk fotballs største trenerpersonligheter. Bladet er på vei Posten til trenerforeningens medlemmer nå.