-- annonse --

Nyheter

Nyheter

Stian Johnsen slutter som trener for FK Mjølner i PostNord-ligaen, og Narvik-klubben søker nå etter ny hovedtrener for A-laget.

Nyheter

Mandag 21. januar møter NFT-medlemmene Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun sin tidligere arbeidsgiver Rosenborg Ballklub i Sør-Trøndelag tingrett. Trenerne mener oppsigelsen sommeren 2018 var usaklig, og at RBK har brutt arbeidsmiljøloven. De søker derfor om erstatning fra klubben.

Nyheter

Fotballegenden Kevin Keegan inntar torsdag kveld Edderkoppen Scene i Oslo for å snakke om sitt fotballiv.

Nyheter

Han har viet store deler av sitt liv til fotballen – som spiller, trener og leder. Lørdag ble KFUM-kameratenes Eivind Arnevåg tildelt Kongens fortjenestemedalje.

Nyheter

– Ole Gunnar Solskjær har avgjort tatt noen smarte grep som manager i Manchester United. Det skriver professor og avdelingsleder for seksjon for kultur og samfunn på Norges idrettshøgskole, Dag Vidar Hanstad på NIH-bloggen.

Nyheter

Hugo Pereira forlater Rosenborg og blir ny assistenttrener under Leif Gunnar Smerud på Norges U21-landslag.

Nyheter

Norges Fotballforbund har ansatt Jan Peder Jalland som ny hovedtrener for guttelandslagene 15-17 år.

Nyheter

Tor Thodesen (52) reiser til finsk fotball og tar over som hovedtrener Helsingfors (HIFK). Han blir historisk når han trer inn i rollen i hovedstadsklubben. Aldri før har en norsk trener hatt en slik jobb i finsk toppfotball.

Nyheter

Fra 25.-27. januar 2019 arrangeres den 3. Nordiske Fotballtrenerkonferansen i Prioritet Serneke Arena i Göteborg. 

Nyheter

Øyvind Larsen (snart 60) er på markedet med ny bok – igjen! Og når jeg sier det slik, henger det sammen med at den nye boken «Å fa´n er´e deg igjen´a?», er oppfølgeren til «Å fa´n er´e deg´a?», som kom for vel ett år siden.

-- annonse --