Er din klubb på jakt etter nye trenere, spillerutviklere, trenerutviklere eller andre personer tilknyttet klubbens sportslige satsing?

Da anbefaler vi at dere markedsfører stillingen gjennom en banner her på fotballtreneren.no, med en link til klubbens egen stillingsutlysning.

Vi tilbyr deres klubb en god pris for å markedsføre ledige trenerjobber på denne måten på fotballtreneren.no.
  Alt du trenger å gjøre er å sende nødvendig informasjon om klubb, type stilling, søknadsfrist og link til stillingsutlysning på e-post til , og be om et godt tilbud!
  Send gjerne også med klubblogo og om ønskelig et bilde som kan benyttes på banneren.

Quique Setién overtok denne uka managerjobben i Barcelona, etter Ernesto Valverde. Ballbestittelse og lidenskap er to stikkord for hvordan han vil sette preg på sin nye klubb.

Ved slutten av 2019 var den svenske fotballtrenerforeningen (SFT) nede i under 100 medlemmer. Da tok tidligere Moss-trener Stefan Lundin og Tromsø-trener Håkan Sandberg affære. Nå ønsker de å gjenreise foreningen til igjen å være en viktig institusjon i svensk fotball.

I Bodø/Glimt er det ledig 100% stilling som spillerutvikler for G17. Søknadsfrist er 24. januar.

Norsk kvinnefotball får et eget magasin når «Stang Inn» lanseres i februar.

Norges Fotballforbund søker nå etter Dan Eggens etterfølger som leder for topptrenerutdanningen i Norge.

Like før julefreden senket seg over de norske hjem, møttes Norges Fotballforbund , justisminister Jøran Kallmyr (Frp) og kulturminister Trine Skei Grande (V) for å prate om volden på norske fotballkamper som tidligere er mye omtalt i norsk presse.

NFF søker en landslagstrener for guttelandslag i aldersgruppen 17-19 år. Stillingen vil bli en av to landslagstrenerstillinger i nevnte aldersgruppe i en roteringsordning.

De siste årene har vold, trusler og trakassering hatt en sterk økning innen fotballen, og svært mye av dette foregår innen ungdomsfotballen. Riktignok er fotball en kampidrett, men voldsepisoder bør det være nulltolleranse for.

Fredag 6. desember hadde FOOTBALLYTICS en live podkast under Cupfinaleseminaret sammen med Danmarks assistenttrener Jon Inge Dahl Tomasson og den danske landslagssjefen Åge Hareide.