Stian Johnsen slutter som trener for FK Mjølner i PostNord-ligaen, og Narvik-klubben søker nå etter ny hovedtrener for A-laget.

Mandag 21. januar møter NFT-medlemmene Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun sin tidligere arbeidsgiver Rosenborg Ballklub i Sør-Trøndelag tingrett. Trenerne mener oppsigelsen sommeren 2018 var usaklig, og at RBK har brutt arbeidsmiljøloven. De søker derfor om erstatning fra klubben.

Fotballegenden Kevin Keegan inntar torsdag kveld Edderkoppen Scene i Oslo for å snakke om sitt fotballiv.

Han har viet store deler av sitt liv til fotballen – som spiller, trener og leder. Lørdag ble KFUM-kameratenes Eivind Arnevåg tildelt Kongens fortjenestemedalje.

– Ole Gunnar Solskjær har avgjort tatt noen smarte grep som manager i Manchester United. Det skriver professor og avdelingsleder for seksjon for kultur og samfunn på Norges idrettshøgskole, Dag Vidar Hanstad på NIH-bloggen.

Hugo Pereira forlater Rosenborg og blir ny assistenttrener under Leif Gunnar Smerud på Norges U21-landslag.

Norges Fotballforbund har ansatt Jan Peder Jalland som ny hovedtrener for guttelandslagene 15-17 år.

Tor Thodesen (52) reiser til finsk fotball og tar over som hovedtrener Helsingfors (HIFK). Han blir historisk når han trer inn i rollen i hovedstadsklubben. Aldri før har en norsk trener hatt en slik jobb i finsk toppfotball.

Fra 25.-27. januar 2019 arrangeres den 3. Nordiske Fotballtrenerkonferansen i Prioritet Serneke Arena i Göteborg.

Øyvind Larsen (snart 60) er på markedet med ny bok – igjen! Og når jeg sier det slik, henger det sammen med at den nye boken «Å fa´n er´e deg igjen´a?», er oppfølgeren til «Å fa´n er´e deg´a?», som kom for vel ett år siden.