-- annonse --

Nyheter

Nyheter

Toni Ordinas (44) er ansatt som ny utviklingsleder i Lillestrøm Sportsklubb fra og med 1. januar 2019. Som kjent har Ordinas vært hovedtrener i Stabæk fra 2016 til juni 2018. og både før og etter dette har jobbet i klubbens akademi.

Nyheter

Mjøndalen IF lyser i disse dager ut en 100% stilling som utviklingsansvarlig for klubbens yngste klasser. Stillingen er ny og har søknadsfrist snarest.

Nyheter

For tredje året på rad inviteres trenere, lærere, instruktører, skoleledere og andre interesserte til «Skole- og Fotballseminar», som en del av Cupfinaleseminaret. Målet er å bygge opp en god, nasjonal møteplass for fagpersonell som er involvert i ulike fotballprogram i skoleverket. 

Nyheter

Norges Fotballforbund har forlenget kontraktene med både kvinnelandslagstrener Martin Sjögren og U21-landslagets trener Leif Gunnar Smerud.

Nyheter

48 representanter fra NFF Trøndelag har deltatt på en fire dagers studietur til Hengelo og Alkmaar i Nederland.

Nyheter

Kretsansvarlig (KA) for spillerutvikling i NFF Trøndelag bytter jobb, og kretsen søker nå hans etterfølger.

Nyheter

IK Start i Kristiansand frister med en spennende trenerjobb til den som vil være med på å utvikle framtidas Start-profiler.

Nyheter

Oslo-klubben Heming søker etter hovedtrener på jentesiden i Trenerdatabasen her på fotballtreneren.no. Det gjør også mange andre klubber.

Nyheter

Evnen til å kunne se hva slags egenskaper og ferdigheter en spiller innehar i forhold til hvor spilleren eventuelt kan nå inn i fremtiden, er en viktig kompetanse for fotballtrenere.

Nyheter

I forbindelse med A-landskampen Norge-Slovenia lørdag 13.oktober, arrangerer Norsk Fotballtrenerforening i samarbeid med Interplay Sports videregående kurs i videoanalyse.

-- annonse --