-- annonse --

Nyheter

Nyheter

Roy Arne Berg deltok på United Soccer Coaches Convention 2019 i Chicago fra 9. til 13. januar. Her er en rapport fra hans tur og opplevelse av konferansen.

Nyheter

Norges Fotballforbund har gitt ut eget hefte om keepere i barnefotballen – til nytte og hjelp for trenere i barnefotballen.

Nyheter

– Jeg tror du må ha tre ting på plass for å bli en komplett manager. For det første den akademiske utdannelsen. For det andre forståelsen av spillet som kommer fra din erfaring med det. Og, til slutt: Du må ha talent.

Nyheter

Ranveig Karlsen har lagt bak seg ett år som trener i Valur på Island. Her er hennes historie.

Nyheter

Norsk Fotballtrenerforening har fått en ny samarbeidspartner – gjennom en ny avtale med OBOS.

Nyheter

Stabæk Fotball lyser ut 100% stilling som utviklingssjef for akademiet på guttesida.

Nyheter

Norsk fotball har mange trenerildsjeler. Uten disse menneskene ville flotte fotballmiljøer som utvikler gode spillere, trenere og rammebetingelser, ikke vært mulig. Trenerforeningen ønsker på ny å hedre én av disse mange – gjennom å dele ut en egen pris på det 31. Cupfinaleseminaret fredag 6. desember.

Nyheter

Nesøya IL Fotball ønsker å styrke sitt trenerteam og søker etter en engasjert hovedtrener og spillerutvikler til heltidsstilling. Søknadsfristen: 20. oktober.

Nyheter

Staal Jørpeland søker ny hovedtrener for klubbens A-lag fra 1. januar 2020. Søknadsfrist: 31 okt. 2019.

Nyheter

En rekke unge fotballtrenere i norsk fotball er ambisiøse og jobber hardt for en fremtid som yrkestrenere. Denne innsatsen og engasjementet ønsker Trenerforeningen å sette fokus på, gjennom å nominere noen av landets største trenertalenter. En egen pris for Årets unge trener vil bli utdelt på det 31. Cupfinaleseminaret fredag 6. desember.

-- annonse --