-- annonse --

Nyheter

Nyheter

«Den kompetente barne- og ungdomstreneren» er overskriften for barne- og ungdomstrenerkonferansen på Norges idrettshøgskole i Oslo 20. og 21. september.

Nyheter

Trenerutdanning kan tas på flere måter og bygges opp gjennom ulike tilbud fra Norges Idrettsforbund, særforbund og Olympiatoppen. Dette er utdanning som også fotballtreneren bør gjøre seg kjent med.

Nyheter

«Mot det ferdige spillet» er et nytt, fotballfaglig hefte utarbeidet av Norges Fotballforbund for bruk på Grasrottrener- og UEFA B-lisens kurset. Men heftet er også et flott oppslagsverk for alle trenere som ønsker fotballfaglig påfyll i treningshverdagen.

Nyheter

Vi hadde en brei, flott og innimellom god 98-årgang. En sånn årgang en breddeklubb får. Kanskje hvert tiende år. Kanskje hvert tyvende år. Det kom ikke av sjøl. Et flott frivillig støtteapparat stod klart, da de starta opp som seksåringer.

Nyheter

Hvordan skaffe seg en ny trenerjobb i Norge eller i utlandet? Det finnes en rekke innganger til å søke ledige jobber, men vil anbefaler fotballtrenere om å gjøre seg kjent med en rekke av de nettstedene som utlyser ledige stillinger innen fotball og trening.

Nyheter

Norge er blant søkerne for å arrangere G19-EM i 2022, med kamper i Oslo, Hønefoss, Jessheim og Mjøndalen.

Nyheter

Ready fotball vokser og har alltid behov for nye trenere. Er du eller kjenner du noen som kan være interessert? Les mer for mer informasjon!

Nyheter

For 28. gang har MYSA fra Mathare-slummen i Kenya deltatt i Norway Cup. For de 13-14 års jentene som denne gangen har fått reise til Norge, handler det om mye mer enn «bare» å delta på en fotballturnering. 

Nyheter

For første gang som vi kjenner til har en hovedtrener i norsk eliteserie blitt fast ansatt. Svein Maalen har nå skrevet under på en arbeidsavtale som gjør ham til fast ansatt i Ranheim Fotball.

Nyheter

Hvert år siden 1990 har MYSA deltatt i Norway Cup. Dette året med et 14-årslag i jenteklassen. En rekke gode støttespillere har bidratt for å få dette til, også Trenerforeningen.

-- annonse --

Cron Job Starts