-- annonse --

Barne- og ungdomsfotball

Nyheter

Deltakelse i barne- og ungdomsfotballen i Norge skoster fort fra 8 000 til 40 000 kroner i året, bare for vanlig medlemskap og spill i serie, cuper og turneringer.

Nyheter

Nå er «Vårens vakreste eventyr i gang» - barnefotballen. I den forbindelse har  sportslig leder i Verdal fotball, Randi Martinsen, gjort seg noen tanker før årets sesong blåses i gang, i en kronikk i  avisa Innherred.no

Nyheter

I idrett virker offensive prestasjoner mer populære enn defensive. Mål og spektakulære driblinger er det som later til å motta mest fokus og hyllest.

Nyheter

NFFs Øyvind Larsen med en sjekkliste for alle trenere ved inngangen til en ny sesong.

Nyheter

– Er dere gode til å spille fotball?  Svaret kommer som regel kjapt: – Vi er veldig gode. Hva er dere gode på da? Ofte kommer svarenene like kjapt: – På alt!

Nyheter

Ja, du leser riktig. UEFA vurderer å innføre headeforbud i barnefotballen. Resultatet fra en pågående studie vil være avgjørende for et eventuelt vedtak, fra 2019.

Nyheter

Under et foredrag på Hamar i forkant av Idrettsgallaen kom Ståle Solbakken med denne kommentaren : – Foreldre må holde kjeft under kamper. 

Nyheter

Om ikke man kan oppnå en bedre holdning blant unge spillere, de som også i stor grad blir påvirket av eldre og foreldre, er risikoen for at vi kan få flere dommere som slutter, skriver Trenerforeningens PR-mann Ronny Geson Gunnarsson i denne artikkelen.

Nyheter

Sesongen 2018 er for noen lag godt i gang. For andre er man i startgropa. Og for mange er man i planleggingsfasen. Vi kan slå fast at mangel på god planlegging gir liten utvikling for laget og spillerne.

Nyheter

Under den Nordiske Fotballtrenerkonferansen i Gøteborg nå i januar ble det under en av seansene lagt inn en presentasjon av FC Midtjylland med vekt på talentutviklingen ved  fotballakademiet.

Nyheter

I starten på det nye året er de fleste trenere i Norges land fullt opptatt med planlegging og gjennomføring av treninger før årets sesong. Da passer det å starte det nye året med en fagartikkel.

-- annonse --

Cron Job Starts