-- annonse --
Cupfinaleseminaret
MÅLGRUPPE: Trenere som jobber med Telenor Xtra-tilbud er i målgruppen til det nye tilbudet i forbindelse med Cupfinaleseminaret. Foto: Thomas Brekke Sæteren/fotball.no
Teddy Moen

Seminaret vil gå over to dager, og det vil ligge parallelt med det ordinære Cupfinaleseminaret fredag 6. og lørdag 7. desember. Målet er å bygge opp en nasjonal møtearena for fagpersonell som er involvert i ulike etter-skoletidsprogram og fotballakademier. 
  – De senere år har denne type ekstratilbud medført økte engasjement og flere jobber for mange flere fotballtrenere, forteller prosjektleder i NFT, Jan Otto Solberg, som leder programkomiteen. 
  – Vi ønsker nå å samle dem to dager til inspirasjon, fag, debatt og idémyldring. Seminaret vil ha tilholdssted på Thon Hotel Storo fredag 6. desember og praksis lørdag 7. desember på Norges Idrettshøgskole

Mål om 150 deltakere

Ambisjonen er å samle 150 trenere og instruktører fra hele landet. 
  – FFO- og akademitilbud er etter hvert blitt en stor del av hverdagen til svært mange unge fotballspillere. Samspillet mellom hjem, skole og klubbene er helt sentralt om det skal skapes en god arena for utvikling. Hvordan man organiserer disse tilbudene, egenandeler, læringsskolen og kravet til trenernes kompetanse, er også sentrale tema vi ønsker å presentere under seminaret, forteller Solberg videre.

Han er opptatt av at trenere fra private aktører på området også skal føle seg velkommen til seminaret. 
  – Vi ønsker å styrke fagmiljøet her, og skape et miljø for deling av kunnskap og kompetanse – uavhengig av størrelse, organisering eller forretningsmodell. 

Påmelding og priser

Prisen vil være kr 2 200,- pr. deltaker (medlem i NFT og tidlig påmelding) for deltakelse over to dager. Klubber eller miljøet som melder på fem deltakere samlet vil også kun betalte for fire (en gratis). Alle deltakerne vil få servert lunsj begge dager og være invitert til «Fotballtrenerfesten» fredag kveld på Thon Hotel Storo som en del av opplevelsen.

Lyst til å være med på FFO- og akademiseminaret 2019? Meld deg på her

-- annonse --